Φωτισμός LED

FOTAGON LED

H FOTAGON LED φροντίζει και εγγυάται την παροχή ολοκληρωμένης υπηρεσίας προς την επιχείρηση, έτσι ώστε τα προϊόντα FOTAGON να έχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Όλα τα προϊόντα της σειράς FOTAGON είναι πιστοποιημένα για τα υψηλού επιπέδου τεχνικά χαρακτηριστικά τους, από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης στο χώρο της φωτομετρίας (EVERFINE, κλπ), και εγγυώνται την ασφαλή και ταχεία απόσβεση κάθε επένδυσης. Χρησιμοποιήστε και εσείς τους λαμπτήρες FOTAGON LED στην επιχείρησή σας για να συνδυάζετε την οικονομία με την υψηλή ποιότητα φωτισμού!

Γιατί να επιλέξω FOTAGON LED;

  • Εξοικονομούν ενέργεια σε ποσοστό 60% έως 90% συμβάλλοντας αποφασιστικά στη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος με χρήση υψηλών προδιαγραφών λαμπτήρων και φωτιστικών (PF>0.9)
  • Η μεγάλη διάρκεια ζωής των προϊόντων FOTAGON επιτυγχάνεται λόγω της χρήσης ποιοτικών υλικών, όπου σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής καταφέρνουμε να έχουμε πιστοποιημένες τεχνικές προδιαγραφές υψηλού επιπέδου. Υλικά κατασκευής φωτιστικού και λαμπτήρα υψηλής ποιότητας, αντοχής στο χρόνο και απαγωγής θερμότητας, αλουμίνιο, κεραμικά κτλ καθώς και χρήση chip led κορυφαίων κατασκευαστών (ΝΙCHIA, CREE, SAMSUNG, EPISTAR, LUMILED, OSRAM), όπως και drivers (MEANWELL etc) δημιουργούν προδιαγραφές προϊόντων υψηλού επιπέδου που πιστοποιούνται από την EVERFINE.
  • Εγγύηση αντικατάστασης προϊόντος 3-5 χρόνια από τον κατασκευαστή . 
  • Εγγύηση αντικατάστασης προϊόντος για την διατήρηση τουλάχιστον του 80% της φωτεινότητας για 3-5 χρόνια.