Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Η FOTAGON LED είναι μια εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων περιβαλλοντικής και ενεργειακής διαχείρισης κτιριακών έργων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Εκμεταλλευόμενη την εμπειρία εταιρειών του ομίλου (Procom ATE, Procom Energy) στην κατασκευή εγκαταστάσεων και έργων υποδομής, καθώς και την υψηλή τεχνογνωσία του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού της, όσο και των συνεργασιών με διεθνώς καταξιωμένες εταιρείες, έχει τη δυνατότητα να εγγυάται για την άριστη σχέση τιμής, ποιότητας και απόδοσης σε κάθε έργο που αναλαμβάνει.

Η εταιρεία έχει στο ενεργητικό της σημαντικά έργα στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), υλοποιώντας εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας τόσο για λογαριασμό επενδυτών, όσο και για την ίδια την εταιρεία. Στοχεύει στην υποστήριξη των ενεργειακών επενδύσεων σε όλο το φάσμα του σχεδιασμού, της εγκατάστασης , της λειτουργίας και της συντήρησης των μονάδων, μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητα της επένδυσης και την προστιθέμενη αξία για τους πελάτες της.

Παράλληλα, έχουμε αναπτύξει δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση του επενδυτή, καθώς πέρα από την αρτιότητα και τον επαγγελματισμό στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωσή μας μέσω επενδύσεων σε έμψυχο δυναμικό, τεχνολογικές καινοτομίες και νέες εγκαταστάσεις. Με μεγάλη εμπειρία σε χρηματοδοτικά προγράμματα, σημαντική τεχνογνωσία στην προαξιολόγηση επενδυτικών σχεδίων και τη διαχείριση έργων από τον Αναπτυξιακό Νόμο, η FOTAGON LED είναι πάντα στη διάθεσή σας.

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Ενεργειακός Συμψηφισμός (NetMetering) . Εγκατάσταση Φ/Β συστημάτων σε στέγες, ταράτσες, προσόψεις, σκίαστρα και βοηθητικούς χώρους (αποθήκες) για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας που καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης και αποφέρει σταθερή εξοικονόμηση.

Γεωθερμία για Ζεστό Νερό Χρήσης αλλά και Θέρμανση Εγκαταστάσεων. Η μέθοδος προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση.