Γιατί Fotagon Led;

FOTAGON
Αποτελεσματικές λύσεις φωτισμού LED, για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις

Η παγκόσμια τάση των σύγχρονων επιχειρήσεων είναι να στρέφονται σε λύσεις LED για το φωτισμό τους, όχι μόνο για να εξοικονομήσουν ενέργεια, αλλά και για να μειώσουν τα λειτουργικά κόστη της επιχείρησης τους.

Είτε σχεδιάζετε μια νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε μεγάλο κτήριο ή ψάχνετε εναλλακτικές λύσεις φωτισμού για τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησής σας, η λύση είναι οι νέοι λαμπτήρες FOTAGON LED. Εξασφαλίζουν οικονομία σε ενέργεια και χρήματα, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και εγγυώνται υψηλή ποιότητα φωτισμού.

Ακολουθώντας τις απαιτήσεις της νέας εποχής, αλλά και τους αυστηρότερους κανόνες ασφαλείας, οι λαμπτήρες FOTAGON LED δημιουργήθηκαν για να δώσουν αξιόπιστες λύσεις φωτισμού στην επιχείρησή σας, μέσα από μια πλήρη γκάμα προϊόντων.

Γιατί FOTAGON LED

Τα LED είναι πηγή φωτός ημιαγωγών και το όνομά τους σημαίνει Δίοδος Εκπομπής Φωτός (Light Emitting Diode). Χρησιμοποιούνται ως ενδεικτική λυχνία σε πολλούς τύπους συσκευών και φυσικά στο φωτισμό. Τα πολλά τους πλεονεκτήματα και η διαρκής εξέλιξή τους τα καθιστούν την καλύτερη επιλογή στο χώρο του φωτισμού, παγκοσμίως.

Όλα τα προϊόντα της σειράς FOTAGON είναι πιστοποιημένα για τα υψηλού επιπέδου τεχνικά χαρακτηριστικά τους, από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης στο χώρο της φωτομετρίας (EVERFINE, κλπ), και εγγυώνται την ασφαλή και ταχεία απόσβεση κάθε επένδυσης (έως 3 έτη). Χρησιμοποιήστε κι εσείς τους λαμπτήρες FOTAGON LED στην επιχείρησή σας, για να συνδυάζετε την οικονομία με την υψηλή ποιότητα φωτισμού!